Tu cum te simți la volan?

Ce mult mi-am dorit o mașină și iată acuma o am… mă simt bine (dacă am grijă să funcționeze în parametrii normali), atunci când sunt la volan“. 🙂

Oricine deţine o maşină cu siguranţă a avut ocazia mai mult de o dată în viaţă să meargă cu ea în service pentru ceva reparaţii, înlocuirea vreunei piese sau revizie ori verificare periodică, lămurindu-se astfel pe propriul buzunar, cât de costisitoare poate fi o astfel de intervenție, mai ales dacă se apelează așa la voia întâmplării.

… De vreo două luni Peugeot-ul tatălui meu stă pe tușă căci „nu sunt bani” de investit în piese și reparație, iar ultima încercare a fost un total eșec și nu doar din punct de vedere financiar. Mi-a promis în schimb, că îmi face cadou mașina dacă reușesc să rezolv problema fără să fac însă vreun crater în buget, așa că, m-am oferit să am grijă de ea și să mă apuc de alergătură după componente, accesorii auto și tot ce este nevoie și pentru revizie, ulei și filtre de calitate dar și convenabile ca preț. Grea misiune!

La recomandarea unui bun prieten (aşa zice el:)) am apelat la serviciile unui mecanic “de încredere” (să-l creadă el…) sau mă rog, considerat de încredere, care în cele din urmă, a schimbat radiatorul cu unul mai mare de puteam cerne făină prin el și pentru care a emis o factură de-am crezut că e totalul general de cheltuieli aferente atelierului de reparaţii… 🙂

Am plecat și cu buzunarul pe avarie și fără să cer mecanicului un test de drum. Degeaba am avut eu argumente la mine, cum că:

– Nu vă supărați, înainte să schimbați vreo piesă sau să-mi schimbați filtrele aş dori o estimare prealabilă, detaliată și eventual scrisă cu privire la costul componentelor și a intervențiilor necesare. Managerul atelierului mi-a spus franc în faţă:

– Nu am timp dom’le de estimări pe buget”… vezi dumneata la sfârşit ce şi cum…”

Bineînțeles că la scurt timp aveam să am din nou probleme cu funcționarea mașinii. Așa m-am hotărât să cumpăr singur piesele și accesoriile auto necesare. Pe lângă radiatorul cu pricina aveam nevoie să schimb: electromotorul, alternatorul, bujiile, toba eșapament, dar și filtrele și uleiul așa că, am început ocolul magazinelor terestre de specialitate.

Ce să vă spun, nu sunt foarte bine familiarizat cu toate denumirile componentelor și explicațiile privind detaliile defectelor apărute, prin urmare, nu am reușit să primesc prea multe recomandări ca să mă descurc, iar unde mi-a fost ușor nu m-au ajutat deloc prețurile…

Evident, m-am întors acasă mai dezamăgit şi mai neîncrezător de cum am plecat… dar ce mi-am zis: dacă am schimbat service-ul cu magazinul și tot n-a mers, ce ar fi să încerc să schimb “prietenii buni” cu unii profesioniști din online.

Poate vă întrebați dacă am reușit să găsesc așa ceva… Ei bine, după ce am pilotat o vreme pe drumurile internetului, am descoperit platforma online Kparts.ro – un magazin auto multimarcă cu anunțuri atractive, cu oferte adevărate la toate piesele, componentele și accesoriile auto, inclusiv la pachetele de revizie, cu filtre de schimb: filtru de aer, filtru aer habitaclu, ulei și combustibil.

Perfect! Îmi fac imediat cont și accesez prima pagină, iar din meniul Catalog piese auto, selectez marca mașinii, anul fabricației, tipul motorului și carburantul folosit și dau căutare pieselor de care am nevoie. Pentru componentele de Peugeot pe care nu  le găsesc, în secțiunea dedicată: Consultanța tehnică gratuită, completez o cerere de ofertă preț și în cel mai scurt timp primesc oferta cu toate produsele solicitate de unde evident, am ales pe cele mai convenabile și avantajoase referitoare la raport calitate-preț.

Ce  avantaje oferă magazinul de piese auto online Kparts?

Personal, sunt foarte mulțumit că în sfârșit am găsit profesioniștii de care aveam nevoie să mă informeze în interesul meu înainte de achiziționare în mod transparent și prealabil asupra corectitudinii prețurilor și calității produselor comercializate; care să îmi ofere consiliere de specialitate, recomandări privind identificarea corectă a pieselor de înlocuit, chiar și informații referitoare la întreținerea autoturismului, astfel încât să pot asigura mașinii mele o funcționare fără defecte. 

Magazinul poate livra mii de produse și accesorii auto pentru orice marcă de mașină pentru care oferă garanție îndelungată cu posibilitate de retur în termen de 30 zile de la achiziție.

Comenzile pot fi plasate nonstop, iar produsele și accesoriile comercializate au prețuri extrem de accesibile, adaptate fiecărui buget. Se poate achita și în 3 sau 6 rate fără dobândă cu cardul de credit de la Garanti Bank! Poți cere detalii suplimentare în cazul în care există nelămuriri.

În plus, oricine poate face o comandă rapidă fără înregistrare, iar când vezi super ofertele și promoțiile la majoritatea categoriilor de produse pentru toate tipurile de autovehicule, parcă nu ai vrea să ratezi asta! 

Avantajele sunt de partea voastră, vă alegeți cu cele mai bune oferte la toate componentele auto și implicit cu buzunarul mai plin, ceea ce nu este deloc de refuzat!

Livrarea este imediată, se face doar în 24 ore, iar pentru comenzi peste 400 lei (limita 15 kg) transportul este gratuit oriunde în țară.

Simplu, rapid și ieftin! Nu trebuie să mă credeți însă pe cuvânt, ci doar pe verificate în online, căci și eu tot așa am procedat, de asta mă declar acum un om fericit! Și cum să nu fiu de vreme ce magazinul online Kparts.ro m-a ajutat să cumpăr tot ce am avut nevoie economisind timp și bani, iar acum pot călători oriunde într-un mod mult mai relaxat, convenabil, comod și sigur.

Dacă te gândești la mașina ta și îți dorești să funcționeze bine și ai vrea să îmbunătățești experiența la volan, îți recomand să faci o vizită magazinului auto Kparts.ro, nu cu autoturismul, ci doar cu un simplu click, iar mașina te va răsplăti în mod plăcut cu mult confort și siguranță atunci când ești la volan. 🙂

Tu cum te simți la volan?

piese auto kparts.ro

O campanie susținută de Blogal Initiative.ro.

3 thoughts on “Tu cum te simți la volan?

  1. Daca ii acord atentie masinii si da, ii acord, caci imi place de ea, ma simt bine la volan. Cand spun atentie ma refer la faptul ca nu o neglijez. Kparts chiar au preturi bune la orice pachet pentru revizie.

    Liked by 1 person

  2. Imediat vine revizia si trebuie schimbate toate filtrele si uleiul. Magazinul auto are preturi avantajoase. Trebuie sa fac sa se simta bine masinuta mea, ca sa ma simt si eu la fel la volan. Multumesc de pont!

    Liked by 1 person

  3. Pingback: Castigatori "Cat de importanta este masina ta pentru tine?" - Blogal Initiative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s